Nenä vuotaa, pyörryttää ja suussa maistuu päänsärkylääke. Että älkää sitten suotta ihmetelkö jos tulee kuumehourissa kirjoteltua tänne jotain jota ei ehkä pitäis kirjottaa.

Olin koulussa aamun äikäntunnit ja tein matikankokeen. Koe tuntu menneen (kuten arvata saattaa) huonosti. Noo, harvemmin sitä kuumeisena ollaan täydessä terässä. Ja tuskin sillä on suurta merkitystä vaikka se koe oiskin menny pieleen.

Oli se jännä juttu. Ku kävelin kouluun, niin Ahvenisjärvessä oli pari jäälauttaa siinä päällä. Ja ku tulin koulusta, lähes koko Ahvenisjärvi oli jään peitossa. Taitaa ulkona olla pakkasta. Meen tsekittää.. ..joo on siellä joku 2 astetta. Siis pakkasta.

On se kyllä kiva, ku kattoo ikkunasta ulos niin tulee heti paremmalle mielelle. Ihana lumikerros peittää maata ja aurinko paistaa<3! Kun istun tässä koneen ääressä, niin nään ikkunasta vaan männyn ja kaks koivua joissa ei oo lumikerrosta. Näyttää kesältä. Ja noi pilvet kiitää taivaalla kovaa vauhtia. Kaunista.

On se oikeesti kiva kun on talvi. Sori, korjaan. On se oikeesti kiva kun on lunta. Paitsi on pakkasessa (&lumessa) omat huonot puolensa.

+ on valosampaa kun on lunta                                        - hiukset sähköstyy
+ on kauniimpaa, lumi peittää kaiken moskan          - iho kuivuu
+ tulee hyvälle mielelle mennessään ulos                   - jos lumi on märkää (=loskaa), niin sit kastuu
+ jaa no.. tulee joulu mieleen :D                                    - on liukasta
+ öö.. no veden sijasta sataa lunta ja se on kivempaa - tulee kylmä
                                                                                             - sairastuu helpommin


hmmh.. pakko myöntää: oli helpompi keksiä huonoja, kuin hyviä puolia. Mutta ehkä mä vaan en osaa ajatella positiivisesti. No, tämmönen asioiden listaus auttaa mua oppimaan -. -


Meen katteleen muumeja 8D mun uus villitys varmaan..

moi<3